Octavian Ţîcu: Pentru prima dată votez în Chişinău fără mustrări de conştiinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Unităţii Naţionale la funcţia de primar al Capitalei, Octavian Ţîcu, spune că este pentru prima dată când votează în Chişinău fără mustrări de conştiinţă. Aceasta pentru că „nu votează răul cel mai mic, dar pentru cineva care va răspunde în faţa sa despre toate lucrurile care le-a promis şi nu le-a făcut”, declarat concurentul electoral după ce şi-a exercitat dreptul vot, transmite IPN.

Candidatul spune сă a votat pentru un centru istoric frumos, pentru un oraş curat şi un mod sănătos de viaţă, pentru un oraş românesc şi european.

Candidatul PUN a venit la vot cu soţia, Viorica Ţîcu, care a spus că a votat pentru „oraşul libertăţii noastre, pentru un oraş modern, dezvoltat, inteligent şi plin de oameni frumoşi”.

La funcţia de primar general al municipiului Chişinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chişinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidaţi nu reuşeşte să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidaţi, unde se declară câştigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite