Octavian Ţîcu îl va sprijini pe Andrei Năstase în turul doi doar dacă acesta va garanta că „nu va avea niciun fel de colaborare cu PSRM”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase

Candidatul PUN la funcţia de primar de Chişinău, deputatul Octavian Ţîcu, cel care a obţinut 4,7% în scrutinul din Capitală, a declarat că va depune tot efortul ca socialistul Ion Ceban să nu ajungă la şefia Primăriei Chişinău. Totodată, Octavian Ţîcu a menţionat că este dispuis să-l sprijine pe Andrei Năstase, însă cu o singură condiţie.

„Suportul meu personal şi al echipei PUN către Andrei Năstase, în turul doi de alegeri, va fi condiţionat de angajamentul ferm de a nu a avea niciun fel de colaborare cu PSRM şi constituirea unei alianţe proeuropene şi proromâneşti pentru Chişinău. Doar în aceste condiţii vom merge să-i acordăm susţinerea”, a declarat Octavian Ţîcu într-o conferinţă de presă.

Amintim că în turul doi al alegerilor locale din Chişinău se vor întâlni candidaţii actualei puteri. Este vorba despre socialistul Ion Ceban (40,16% în primul tur) şi candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase (30,1% în primul tur).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite