Opt candidaţi vor participa în alegerile locale din Bălţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt candidaţi, şapte din partea formaţiunilor politice şi unul independent, sunt înregistraţi în cursa electorală pentru alegerile primarului de Bălţi din 20 de mai.

Solicitat de IPN, vicepreşedintele Consiliului Electoral al Circumscripţiei Electorale Bălţi, Iulian Paciurca, a spus că a fost respins un singur dosar, cel al lui Boris Marcoci, care intenţiona să candideze independent, dar s-a constatat că nu a prezentat suficiente semnături de susţinere.

Singurul candidat independent la alegerile din Bălţi este Elena Griţco, care a reuşit să colecteze peste 5.000 de semnături, dintre care în jur de 300 au fost declarate nevalabile.

Formaţiunile politice vor fi reprezentate la aceste alegeri de candidaţii: Alexandru Usatîi (Partidul Socialiştilor), Arina Spătaru (Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr), Pavel Verejan (Partidul Şor), Nicolae Grigorişin (Partidul Politic Partidul Nostru), Sergiu Burlacu (Partidul Unităţii Naţionale), Simion Guţu (Partidul Acţiune şi Solidaritate) şi Oleg Topolniţki (Partidul Ruso-Slavean din Moldova).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite