Oraşul Hânceşti, împânzit de mesaje denigratoare la adresa deputatului PLDM Grigore Cobzac FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul fracţiunii Partidului Liberal Democrat, Grigore Cobzac, spune că noaptea trecută oraşul Hânceşti, în care locuieşte, a fost împânzit de sute de mesaje denigratoare la adresa sa. Poarta casei, stâlpii, proprietăţi private, garduri ale cetăţenilor – pe toate au fost afişate mesaje care îl denigrează, a spus deputatul în şedinţa de vineri, 27 iulie, a Parlamentului, transmite IPN.

„Nu aţi reuşit domnule Candu ieri să finalizaţi discursul în Parlament şi să arătaţi cu degetul la cei care în viziunea dumneavoastră au furat băncile, că în această noapte eu am şi fost nominalizat ca hoţ de miliarde în Hânceşti. Eu personal savurez din plin democraţia despre care dumneavoastră vorbiţi permanent de la această tribună. Dacă dumneavoastră şi conducerea PDM vă veţi uita mai des în oglindă, veţi vedea acolo că sunteţi o conducere banditească şi criminală”, a spus Grigore Cobzac.

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, l-a îndemnat pe deputat, dacă sunt chestiuni care i-au afectat viaţa personală şi familia, să se adreseze autorităţilor.

„În cazul în care dumneavoastră consideraţi că vi se pun în pericol sănătatea sau viaţa dumneavoastră sau a familiei, aveţi tot dreptul să ne daţi de ştire şi noi vom examina posibilitatea inclusiv de a acorda toată asistenţa necesară şi pază dacă este nevoie din partea statului”, a spus Andrian Candu.

Un alt deputat PLDM, Tudor Deliu, i-a spus preşedintelui Parlamentului că a insultat deputaţii liberal-democraţi prin declaraţiile făcute la şedinţa de ieri, precum că ar fi furat miliardul. Deputatul a spus că miliardul furat s-ar afla la PDM şi că ieri, prin adoptarea reformei fiscale, l-ar fi legalizat în stilul caracteristic partidului.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite