articolul anterior

O victorie mică

11
10 Jun 2018 09:14:34
Răzvan Voncu

11 Comentarii

ion sbucium
10.06.2018, 10:35:52

Devine neinteresant. Fara Voncu nici nu prea am cu cine polemiza. Cei de la LARICS, pare ca se reorientează si ei spre o alta tematica. A murit "UNIONISMUL" lui Băsescu si nu mai este ce comenta. Mai ales dacă nu sunt proiecte, fonduri, granturi si ajutoare copioase, cum au fost in deceniul aflării la Cotroceni a lui Băsescu. Fara finanțare, "oferte"',"'favoruri" profesia de ''unionist"' risca sa dispară. Romaniei - chiar in anul Centenarului - are alte grave probleme si nu-i prea arde acum de "'unire" etc. In cumpănă se afla insasi soarta democrației si a statului de drept. Scena politica de la Chisinau devine neinteresanta, minuscula, lipsita de importanta. ""Circul" politic s-a mutat la București, acolo acum se montează spectacole politice de drama, comedie, tragicomedie etc., care vor tine cu răsuflarea întretăiata milioane de spectatori si telespectatori. Fara ''unionism"' R.Moldova intra in zona gri.As urma si eu exemplul lui Voncu, daca nu m-ar interesa in continuare soarta Acordului de Asociere a RM cu UE. Va reuși guvernul Filip sa facă IREVERSIBILA asocierea RM cu UE pana la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2018 si eventual si după alegeri? - As vrea mult sa reușească.

ion sbucium
10.06.2018, 10:53:24

Cat privește Romania - sunt optimist si cred ca pana la urma va birui Democrația, statul de drept, dar aceste beneficii nu cad de la sine para mălăiaţă, pentru ele se cer eforturi, confruntări, lupta, daruire etc., după care romanii se vor convinge ei înșiși de valoarea inestimabila a Libertății, a Democrației, a lumii libere din care ei fac parte, a UE.

Papa Raţă
10.06.2018, 11:03:00

Ivanikă, nu dispera, acuș Tătuka scapă de sancțiuni și vă sponsorizează mai departe, ba chiar a și pus piatra ,,de temele” a unei ,savușkine” pe cole.. Roagă să o nalțe cu mai multe nivele , ca să vedeți cu benoclul .. ritmul integrării românilor basarabeni în UE dar și prin fibrele Patriei Materne - România Trăiască, trăiască, trăiască și-nflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească !.... . . . . . . . . . . . . . . . Ia, tociți și voi câteva cuplete.. să nu trageți cu obrazul în cadrul solemnității Marilor Împliniri

Papa Raţă
10.06.2018, 10:45:58

Tocmai când frații de peste Prut au nevoie tot mai stringent de ostași înregimentați pe vectorul românismului european, dul Răzvan Voncu anunță (nemotivat) că părăsește câmpul de luptă E semn trist. Oricum : sănătate multă, inspirație senină și realizări împlinite în ceea ce perseverați

ion sbucium
10.06.2018, 11:10:22

"Le mulţumesc chiar şi tovarăşilor zbuciumaţi care, comentând la ordin în subsolul articolului, s-au iluzionat (o iluzie veche de când serviciile!...) că pot influenţa cu ceva realitatea: iluzia şi... zbuciumul lor săptămânal n-au făcut decât să amplifice audiența şi portanţa comentariilor mele." - Mulțumesc si eu, "zbuciumatul". Poate vreodată voi avea ocazia sa ma vad cu Răzvan Voncu ... Multe "'mituri" s-ar risipi.