Parlamentarii de la Chişinău au votat pentru Reîntregirea Neamului Românesc

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
O zi istorică: Parlamentarii de la Chişinău au votat pentru Reîntregirea Neamului Românesc
O zi istorică: Parlamentarii de la Chişinău au votat pentru Reîntregirea Neamului Românesc

Înainte şi după Ratificarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, parlamentarii de la Bucureşti au declarat la unison că acesta este un Vot pentru Reîntregirea Neamului Românesc. În ziua în care Chişinăul a făcut acelaşi pas răspunsul a fost similar: Votăm pentru Ratificarea Acordului de Asociere şi Pentru Reîntregirea Neamului Românesc.

Discursul unionist capătă noi dimensiuni pe cele două maluri ale Prutului. Acordul de Asociere este perceput de către factorii politici de pe cele două maluri ale Prutului ca un mecanism care va facilita reducerea decalajelor dintre cele două state româneşti şi pregătirea Reîntregirii Neamului Românesc.

Aceste declaraţii nu s-au făcut auzite doar la Bucureşti ci şi la Chişinău, acolo unde membri ai partidelor pro-europene au făcut afirmaţii similare. 

Dacă mai ieri deputaţii români Ninel Peia, Ovidiu Raeţchi sau Bogdan Diaconu, cu toţii membri ai cercului politic aflat la putere în România, au declarat că Acordul de Asociere este un Pas important spre Reîntregirea Neamului Românesc, acum a venit rândul şi parlamentarilor moldoveni să facă acelaşi lucru.

Mihai Ghimpu, Corina Fusu, Valeriu Munteanu şi Valeriu Brega sunt doar o parte din cei care au spus clar că  au Votat pentru Acordul de Asociere şi pentru Reîntregirea Neamului Românesc.

Vorbim de cei care în ultimii ani au implimentat reforme cu un caracter puternic naţional românesc în corelare cu adevărul istoric.

„Gheorghe BREGA, Partidul Liberal.  PRO din 1990! Cu părere de rău am întârziat cu vreo 25 de ani. Felicitări pentru întregul popor!” - a declarat Deputatul când a fost invitat la tribună să-şi exprime votul.

„Corina FUSU,  Partidul Liberal. Votez PENTRU ratificarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană! Votez pentru Europa şi  REÎNTREGIREA NEAMULUI ROMÂNESC!” - a declarat la microfon Deputata Corina FUSU.

„Mihai GHIMPU, Partidul Liberal. În numele cetăţenilor care au votat pentru Partidul Liberal, fapt pentru care le mulţumesc, în numele LIBERTĂŢII ŞI UNITĂŢII NEAMULUI ROMÂNESC, votez PENTRU ratificarea Acordului de Asociere, Acord care ne va ajuta să scăpăm de politica imperialistă a Federaţiei Ruse, Acord care ne va ajuta să aducem, în sfârârşit, Dreptatea, Libertatea, Bunăstarea şi Adevărul pe acest pamânt! Mulţumesc, stimaţi cetăţeni, pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o!” - au fost cuvintele Preşedintelui PL, Mihai GHIMPU, rostite la tribuna centrală din Parlament.


„Valeriu MUNTEANU, Partidul Liberal.  Votez PENTRU INTEGRAREA EUROPEANĂ ŞI UNITATEA NEAMULUI ROMÂNESC!” - a declarat Valeriu MUNTEANU.

În timp ce Parlamentul de la Chişinău dădea acest vot simbolic, Tinerii Moldovei au plecat într-o Caravană prin Republica Moldova şi pentru a promova avantajele Integrării Republicii Moldova în România. 


Au votat pentru Integrarea Europeană şi... de f100000027739678

sursa www.pl.md 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite