VIDEO Partidul Şor îl propune pe Ilan Şor la funcţia de preşedinte al Parlamentului: Va permite să înceapă rapid procesul de elaborare a legilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber si Ilan Sor privesc.eu captură

Vicepreşedinta Partidului Şor Marina Tauber a anunţat joi, 21 martie, într-un briefing de presă, că formaţiunea condusă de Ilan Şor, primarul de Orhei condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, va rămâne în opoziţie în noul Parlament.

Marina Tauber a menţionat că fracţiunea Partidului Şor, formată din şapte deputaţi, va fi în opoziţie „în raport cu stânga şi cu dreapta”. 

Totodată, în contextul în care celalte trei partide care au acces în Parlament nu au ajuns la un numitor comun privind formarea unei alianţe de guvernare, Tauber a anunţat că Partidul Şor îl propune pe Ilan Şor la funcţia de preşedinte al Parlamentului.

„Acest lucru va permite să înceapă rapid procesul de elaborare a legilor şi să nu pierdem timpul în discuţii politice fără sens şi inutile, mai ales că suntem unicul partid, iar preşedintele nostru este prima persoană în politica moldovenească care a demonstrat grijă adevărată pentru cetăţeni, prin fapte, şi nu prin vorbe deşarte”, a spus Tauber.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite