Politică

articolul anterior articolul urmator

PAS, după consultările cu Maia Sandu: Natalia Gavriliţa a fost propusă la funcţia de premier

0
30 Jul 2021 09:56:32
Autor: Iurii Botnarenco
Natalia Gavriliţa, ex-ministru al Finanţelor, candidatul PAS la funcţia de premier
Natalia Gavriliţa, ex-ministru al Finanţelor, candidatul PAS la funcţia de premier

Natalia Gavriliţa este cel mai bine poziţionat candidat la funcţia de premier. Are expertiza necesară, experienţă guvernamentală, posedă portofoliul fiscal-economic. Astfel argumentează deputatul Mihail Popşoi, candidatura propusă de PAS la consultările cu Maia Sandu din această dimineaţă, transmite IPN.

Deputatul este sigur că Natalia Gavriliţa va veni în faţa ţării cu un guvern pe măsura aşteptării cetăţenilor şi, din prima zi, va purcede la implementarea agendei pe care cetăţenii au sprijinit-o la alegerile parlamentare din 1 iulie. Acesta este convins că, în cel mai scurt timp, candidatura PAS va întruni mai mult decât numărul necesar de voturi în Parlament.

Mihail Popşoi este încrezător că Natalia Gavriliţa, graţie sprijinului total partidului şi expertizei pe care o are, va reuşi nu doar să amelioreze situaţia în ţară, dar şi să contribuie la progrese social-economice ale Republicii Moldova.

Acesta a spus că e prematur să ofere nume din garnitură guvernamentală, cu care Natalia Gavriliţa va veni în zilele următoare. Mihail Popşoi a remarcat că în această garnitură se vor regăsi şi unii colegi din fostele guverne, şi persoane noi, notorii, profesioniste. Cu siguranţă, vor fi oameni şi dinafara PAS. În Guvernul Gavriliţa se vor regăsi şi deputaţi PAS.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările