Pavel Filip: Cei care stau în spatele tentativelor de demitere a Guvernului vor să instaureze haos şi o criză politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a consideră că „scopul care se urmăreşte astăzi în Parlamentul Republicii Moldova este de a distruge această majoritate parlamentară”.

„Presiunile care sunt pe mine, împreună cu echipa Partidului Democrat, urmăresc să ne determine să votăm o moţiune de cenzură împotriva acestui Guvern. Pentru că cei care stau în spate nu urmăresc altceva decât un haos şi o criză politică”, a declarat Pavel Filip într-un interviu pentru Unimedia.info.

Liderul grupului parlamentar Pro-Moldova, Andrian Candu, a anunţat că Pro-Moldova poartă discuţii cu Platforma DA şi PAS atât pe subiecte ce ţin de demiterea Guvernului Chicu, cât şi privind învestirea unui nou Cabinet de Miniştri.

Pe de altă parte, deputatul PAS Sergiu Litvinenco a negat existenţa discuţiilor cu Andrian Candu. Litvinenco a menţionat că PAS nu poate vota demisia Guvernului dacă nu are certitudinea că poate fi învestit un Guvern „autentic proeuropean”.

Actualmente, toate partidele de opoziţie adună 49 de voturi, ceea ce înseamnă că nu ajung doar două voturi pentru demiterea Guvernului. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite