Pavel Filip, despre acuzaţiile că ar fi fost implicat în exportul de nuci: „O minciună grosolană”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDM, Pavel Filip, spune că acuzaţiile care i se aduc că ar fi fost implicat în exportul de nuci prin favorizarea unor companii şi intimidarea altora, în perioada când deţinea funcţia de prim-ministru, sunt „o minciună grosolană”.

„Este o istorie pe care o folsoesc de fiecare dată în campanie electorală. În campania electorală parlamentară au folosit această minciună şi acum văd că iarăşi în toiul campaniei electorale pentru locale folsoesc această minciună, pentru că nu au altceva. Atenţie, au făcut o comisie de anchetă la Ministerul Agriculturii şi nu au găsit nimic, au făcut o comisie de anchetă la Guvern şi nu au găsit nimic. A ajuns această comisie la Parlament, ştiţi de ce? Pentru că în Parlament se fac declaraţii politice pentru care nu se duce responsabilitate”, a afirmat Pavel Filip într-o conferinţă de presă.

Amintim că deputatul PPDA Igor Munteanu, preşedintele Comisiei economie, buget şi finanţe a Parlamentului a declarat că prăbuşirea preţurilor, taxele neoficiale mari pentru exportatori şi intimidarea companiilor din domeniul producerii şi exportului de nuci au fost orchestrate de Guvernul Filip. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite