Pavel Filip, despre bătaia de la Jurnal TV: „Alegerile s-au încheiat, dar tensiunea, dezbinarea şi ura au rămas”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Liderul PDM, ex-premierul Pavel Filip, a comentat incidentul de la JurnalTV, când ex-consilierul prezidenţial Sergiu Tofilat a sărit la bătaie la fostul ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, chiar în emisie directă.

„Când credeam că politica moldovenească nu poate coborî mai jos, astăzi ni s-a demonstrat că nu este aşa. Alegerile s-au încheiat, dar tensiunea, dezbinarea şi ura au rămas. Toţi rămân pe baricade şi luptă (mai nou, fizic) unii cu alţii. Mai rău e că i-am ameţit de tot pe bieţii oameni, care, setoşi de “sânge”, în loc să-i condamne pe ambii, se apucă să ia partea unuia sau altuia şi să continue “lupta” mai departe, în comentarii sau discuţii contradictorii. Până când? Până unde?

Nu poţi construi nimic având la bază ură şi răutate”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Amintim că fostul consilier al preşedintelui Maia Sandu, Sergiu Tofilat, actual vicepreşedinte al Partidului Schimbării, a sărit la bătaie, în emisie directă, la ex-viceministrul de Interne Ghenadie Cosovan.

Incidentul s-a întâmplat în seara zilei de marţi, 20 iulie, în timpul emisiunii „Ora expertizei”, de la JurnalTV.

La un moment dat, în timp ce cei doi polemizau, Sergiu Tofilat l-a numit „lepădătură” pe Ghenadie Cosovan. În replică, ex-viceministrul de Interne a luat de pe masă paharul cu apă şi l-a stropit pe Tofilat peste faţă. Tofilat nu şi-a putut stăpâni nervii şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Cosovan, după care l-a apucat de gât şi l-a trântit la pâmânt.

În studiou a fost chemată o echipă de medici, care i-a oferit asistenţă medicală lui Ghenadie Cosovan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite