Pavel Filip, despre diferenţa dintre PDM şi alianţa PSRM-ACUM: „Noi am purtat negocierei cu FMI, ei execută indicaţii de la FMI”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.md
FOTO gov.md

Ex-premierul Pavel Filip consideră că diferenţa între fosta guvernare şi actuala alianţă de guvernare PSRM-ACUM privind relaţiile cu Fondul Monetar Internaţional Există este că PDM a purtat negocierei cu FMI, iar PSRM-ACUM „execută indicaţii de la FMI”.

„Există o „mică” diferenţă între guvernarea PDM şi guvernarea PSRM-ACUM: noi am purtat negocierei cu FMI, ei execută indicaţii de la FMI. În orice situaţie, trebuie să te gândeşti mai întâi la interesele ţării”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Fostul prim-ministru s-a întrebat retoric ce au de câştigat cetăţenii de la „anularea facilităţilor, impozite mai mari pentru oameni cu venituri mici, tarife majorate, creşterea taxelor pentru sectorul HoReCa”.

„Asta se întâmplă când la putere avem nu profesionişti, ci oportunişti. Dragi guvernanţi, deschideţi ochii la întâlniri, nu daţi din cap şi acceptaţi tot. Argumentaţi, explicaţi, convingeţi”, a mai spus Filip.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite