Pavel Filip, despre faptul că Preşedinţia va fi reparată din banii Turciei: Sunt şi alte priorităţi. Am fi putut repara o stradă de la Comrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Pavel Filip spune că nu e „tocmai fericit că turcii vor finanţa reparaţia Preşedinţiei, pentru că era bine să se vorbească şi cu Guvernul”.

Pavel Filip susţine că în Republica Moldova sunt şi alte priorităţi, mai importante decât reparaţia clădirii Preşedinţiei, devastate în urma protestelor din aprilie 2009.

„Avem un şir de priorităţi şi dacă oricum se oferă aceşti bani, puteau fi oferiţi pentru alte priorităţi. Una dintre care, de exemplu, de fiecare dată când avem ploi abundente o stradă din Comrat este inundată şi acolo avem nevoie de sume impunătoare e bani pentru a asigura înlăturarea apelor fluviale. Dar, dacă s-a luat această decizie, poate şi această clădire trebuie reparată”, a menţionat şeful Guvernului la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că Guvernul Turciei, la solicitarea lui Igor Dodon, a oferit un grant de 10 milioane de euro pentru reparaţia Preşedinţiei. Inaugurarea clădirii ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii octombrie curent, când la Chişinău va veni şi liderul de la Ankara, Recep Erdogan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite