Pavel Filip: Educaţia, infrastructura, reforma justiţiei sunt priorităţile de bază ale PDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ex-premierul Pavel Filip
Ex-premierul Pavel Filip

Priorităţile noastre de bază sunt educaţia, infrastructura şi reforma justiţiei. Programul nostru începe cu bunăstarea, iar în continuare noi explicăm cum vrem să atingem obiectivul scontat, a declarat preşedintele Partidului Democrat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Spaţiul Libertăţii” cu Lilia Burakovski, transmite IPN.

„Sloganul nostru de bază este „Altă Moldovă”. Noi aplicăm aceleaşi principii pe care le-am folosit în perioada când am fost în fruntea guvernului. Vrem o campanie electorală de care nu am mai avut. Ne dorim o confruntare de idei, nu o împroşcare cu „kompromaturi” şi cu mizerie. Toţi îşi doresc o viaţă mai bună – pensii, medicină, educaţie, salarii, securitate, posibilitatea de a-şi procura o casă”, a declarat Pavel Filip.

Politicianul a relatat despre aceea cum formaţiunea pe care el o conduce intenţionează să realizeze planurile ambiţioase.

„E nevoie de bani. Guvernul nu are bani, bugetul se constituie din incasări impozitare. Ca să ai bani e nevoie de o economie dezvoltată”, a remarcat liderul PDM.

„Analizăm fiecare ramură în parte: ce s-a făcut şi ce nu s-a reuşit. Noi am condus ţara trei de zile şi avem experienţă. Noi venim la cetăţeni cu acest plan, ceea ce reprezintă campania noastră electorală”, a relevat Pavel Filip.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite