Politică

articolul anterior articolul urmator

Pavel Filip: M-am bucurat să văd rapoartele prealabile ale OSCE şi ODIHR că alegerile au fost libere şi corecte

0
28 Feb 2019 08:57:08
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO parlament.md
FOTO parlament.md

„Am luat toate măsurile ca aceste alegeri, într-adevăr, să se desfăşoare liber şi corect. M-am bucurat foarte mult văzând rapoartele prealabile ale celor de la OSCE şi ODIHR că alegerile au fost libere şi corecte”, a spus premierul Pavel Filip în cadrul şedinţei de miercuri, 27 februarie, a Cabinetului de miniştri, notează IPN cu referire la un comunicat al Guvernului.

Premierul a precizat că deficienţe neînsemnate semnalate nu pot influenţa rezultatul acestor alegeri. Şi votul din diasporă, de data aceasta, a fost cu mai puţine probleme, la secţiile de votare din străinătate nefiind înregistrate deficienţe majore.

În acelaşi timp, Pavel Filip a spus că începând de ieri miniştrii care au fost degrevaţi în perioada campaniei electorale revin la locul de muncă.
 
„Până la confirmarea legalităţii alegerilor şi validarea mandatelor noilor deputaţi, Guvernul rămâne funcţional şi are depline puteri. Ulterior, după validare, până la formarea unui nou Executiv, vom avea un Guvern în exerciţiu, cu puteri limitate. Muncim în continuare, avem încă multe lucruri de făcut. Nu este cea mai uşoară perioadă, aşa că nu avem timp de odihnă”, a conchis prim-ministrul.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările