Pavel Filip: M-am bucurat să văd rapoartele prealabile ale OSCE şi ODIHR că alegerile au fost libere şi corecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO parlament.md
FOTO parlament.md

„Am luat toate măsurile ca aceste alegeri, într-adevăr, să se desfăşoare liber şi corect. M-am bucurat foarte mult văzând rapoartele prealabile ale celor de la OSCE şi ODIHR că alegerile au fost libere şi corecte”, a spus premierul Pavel Filip în cadrul şedinţei de miercuri, 27 februarie, a Cabinetului de miniştri, notează IPN cu referire la un comunicat al Guvernului.

Premierul a precizat că deficienţe neînsemnate semnalate nu pot influenţa rezultatul acestor alegeri. Şi votul din diasporă, de data aceasta, a fost cu mai puţine probleme, la secţiile de votare din străinătate nefiind înregistrate deficienţe majore.

În acelaşi timp, Pavel Filip a spus că începând de ieri miniştrii care au fost degrevaţi în perioada campaniei electorale revin la locul de muncă.

„Până la confirmarea legalităţii alegerilor şi validarea mandatelor noilor deputaţi, Guvernul rămâne funcţional şi are depline puteri. Ulterior, după validare, până la formarea unui nou Executiv, vom avea un Guvern în exerciţiu, cu puteri limitate. Muncim în continuare, avem încă multe lucruri de făcut. Nu este cea mai uşoară perioadă, aşa că nu avem timp de odihnă”, a conchis prim-ministrul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite