Pavel Filip, după ce patru deputaţi au părăsit PDM: „Se confirmă că în politica de la noi banul e la putere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Filip

Liderul PDM, Pavel Filip, sugerează că cei patru deputaţi democraţi, care au părăsit fracţiunea vineri, 8 mai, ar fi făcut acest lucru contra unor sume de bani.

„Din păcate, unii colegii tânjesc după trecutul PDM şi astăzi au hotărât să i se alăture. O dată în plus, se confirmă că în politica de la noi banul e la putere. Rămân ferm angajat în dorinţa de a face din PDM un partid sănătos cu oameni cinstiţi şi ştiu că vom reuşi”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Odată cu aderarea celor patru deputaţi, grupul Pro Moldova va fi format din unsprezece deputaţi. PDM rămâne cu 17 deputaţi. Alianţa de guvernare PDM-PSRM ajunge la 54 de voturi, din 51 necesare pentru a avea majoritate parlamentară.

Preşedintele Igor Dodon a declarat, după plecarea a încă patru deputaţi din PDM, că cel mai probabil vor avea alegeri parlamentare anticipate, dacă vor continua plecările din fracţiunea PDM.

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a declarat pentru Unimedia că cei patru deputaţi, care au părăsit fracţiunea PDM vineri, 8 mai, ar fi făcut acest pas în schimbul unor sume mari de bani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite