Pavel Filip: „Vlad Plahotniuc nu mai are nicio implicare în deciziile PDM”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDM, Pavel Filip, susţine că fostul preşedinte PDM Vlad Plahotniuc nu mai influenţează deciziile din partid. Potrivit lui, nu a existat nicio discuţie sau consultare cu Plahotniuc pe tema votului din Parlament, când a fost demis Guvernul Sandu şi învestit Guvernul Chicu.

„PDM are acum un nou drum pe care a decis sa meargă, cel ar reformării interne şi al schimbării totale a modului în care face politică, lăsând trecutul în seama istoriei şi concentrându-se doar pe ceea ce partidul le poate oferi cetăţenilor în viitor”, a scris Pavel Filip într-o postare pe Facebook.

Filip spune că va conduce PDM atât timp „cât el nu va fi influenţat în deciziile sale de nimeni din afara lui şi cât timp va reuşi să funcţioneze doar prin mecanisme democratice interne”. 

„Din discuţiile avute cu colegii din partid am văzut ca aceste lucruri sunt importante şi pentru ei, cu toţii ne dorim un alt mod de a face politică pentru PDM şi împreuna vom reuşi să facem schimbările necesare pentru a face o politică veritabilă în interesul cetăţenilor. Aceasta este prioritatea noastră numărul unu, motivul pentru care ne concentrăm eforturile doar pe această direcţie şi nu pe intrarea la guvernare sau în alianţe politice”, a mai spus Filip.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite