Politică

articolul anterior articolul urmator

PDM a decis amânarea congresului extraordinar al formaţiunii pentru ziua de 7 septembrie

2
22 Jul 2019 09:41:41
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO pdm.md
FOTO pdm.md

Membrii Consiliului Politic Naţional al PDM s-au întrunit sâmbătă, 20 iulie, în şedinţă. Democraţii au făcut o analiză a situaţiei social-politice din ţară, după ce Partidul Democrat a cedat guvernarea. Democraţii au decis amânarea convocării congresului pentru data de 7 septembrie şi au mandatat Biroul Permanent pentru a crea un grup de lucru care să pregătească proiectul de modernizare a Partidului Democrat.

O altă împuternicire pe care a primit-o Biroul Permanent ţine de lansarea pregătirilor PDM pentru alegerile locale, inclusiv organizarea staff-ului electoral. În acest sens s-a vorbit şi despre consolidarea echipelor locale ale PDM şi identificarea potenţialilor candidaţi democraţi în funcţiile eligibile.

„În urma conferinţelor petrecute de organizaţiile teritoriale ale formaţiunii, s-a ajuns la concluzia că Partidul Democrat are nevoie de o reorganizare, o modernizare mai profundă, care trebuie pregătite minuţios, iar pentru aceasta este nevoie de o perioadă mai mare de timp. Mai mult, s-a discutat despre nevoia de a atrage personalităţi, specialişti din diferite domenii, care vor împărtăşi valorile şi viziunea democraţilor de dezvoltare a Republicii Moldova, astfel ca cetăţeanul să fie în centrul grijilor politicienilor din Partidul Democrat”, se arată într-un comunicat de presă emis de PDM.


 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Maria Lazăr
22.07.2019, 11:01:03

Sunt chestii interne de partid, e normal acest lucru după ce au ieșit de la guvernare, vor și o nouă conducere să-și aleagă. Vrem ori nu da PDM rămîne un puternic și important partid în Moldova, de care depinde soarta europeană a țării, ori Dodonii lui Kozak oricînd pot pune bețe în roate și rupe această cununie de la Chișinău cu ăștia din ACUM

Dumitrescu Adela
22.07.2019, 15:26:11

PDM este cel mai democratic partid!