PDM: Decizia instanţei privind alegerile va putea fi evaluată după publicarea motivării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia instanţei de judecată de a nu valida mandatul de primar al lui Andrei Năstase este una sensibilă şi trebuie evaluată prin prisma argumentelor juridice, pentru a înţelege ce a stat la baza ei. Acest lucru va fi posibil în momentul în care va fi făcută publică motivarea. Cu un comentariu în acest sens a venit purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari, pe o reţea de socializare, transmite IPN.

Decizia, nefiind definitivă, este supusă căilor de atac la instanţele superioare. Vitalie Gămurari susţine că PDM va urmări cu atenţie modul în care vor evolua mai departe lucrurile pe acest subiect şi va veni cu noi comentarii.

Marţi seara, aproape de ora 22.00, Judecătoria municipiului Chişinău, sediul Centru, a luat decizia de a nu valida rezultatele alegerilor locale noi din Chişinău.  Prezent în instanţă, primarul ales, Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, a declarat pentru presă că „este un joc perfid la care ne face să asistăm această guvernare”. Andrei Năstase a mai spus că decizia primei instanţe va fi contestată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite