PDM salută blocarea tribunii Parlamentului: Este unica metodă de a stopa acest dezmăţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Filip

Partidul Democrat din Moldova, condus de ex-premierul Pavel Filip, spune că schemele, şmecheriile şi proiectele împotriva ţării şi cetăţenilor trebuie retrase din Parlament. PDM salută blocarea tribunii de către deputaţii PAS şi PDA. Potrivit democraţilor, aceasta este unica metodă de a stopa acest dezmă

„Blocarea tribunei Parlamentului nu este cea mai populară metodă, dar este o metodă de exprimare democratică. PDM salută decizia deputaţilor PAS şi PDA de a bloca tribuna, pentru că este unica soluţie de a stopa acest dezmăţ, a declarat preşedintele PDM, Pavel Filip.

„Normele democratice nu sunt norme matematice, când majoritatea decide de una singură. Democraţia adevărată este atunci când poziţia minorităţii este respectată”, a precizat liderul democrat.

Potrivit preşedintelui PDM, acest amestec de proiecte despre limbă, identitate, Autonomia Găgăuză cu cel care reprezintă de fapt interese financiare este o încercare de a distrage atenţia opiniei publice de la nişte lucruri pe care se intenţionează a le face, dar nu se doreşte ca oamenii să le conştientizeze şi să le înţeleagă. 

Ca exemplu a fost adus şiretlicul cu ţigările prin care statul a fost prejudiciat anul acesta cu 160 milioane de lei şi se încearcă acum legiferarea acestui mecanism pe viitor. Pe de o parte, se vorbeşte despre valori şi pe de alta, se încearcă realizarea unor scheme financiare, a spus Pavel Filip.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite