articolul anterior articolul urmator

Pentru Chişinău, România este Rusia cu semn schimbat

34
14 May 2018 10:45:13
LARICS
Premierul Pavel Filip (dreapta) urmărit atent de şeful lui de partid, Vladimir Plahotniuc
Premierul Pavel Filip (dreapta) urmărit atent de şeful lui de partid, Vladimir Plahotniuc

34 Comentarii

ion damian
14.05.2018, 11:42:16

dupa aderarea Moldovei la U.E

+1 (3 voturi)
ion damian
14.05.2018, 11:51:17

Dupa aderarea Moldovei laU.E.alta faina se va macina la moara. Multi vor alege vestul pentru prosperitatea care o ofera .Singura regiune a Basarabiei reticenta la aderare va fi Gagauzia care ,fara urma de ironie se afla cu o 100 de ani in urma ,singurul semn de modernitate este electricitatea dar mental sunt si mai in urma.Tiraspolul este alta regiune a tarii care sufera economic din cauza armatei rusesti,, investitiile in zona controlata de sobolanii rosii fiind nule .

+3 (5 voturi)
FSB Bolshevik Basarabean
14.05.2018, 15:05:22

Domnul Dungaciu nu are decit sa-si reproseze sie insusi starea la care a ajuns "unionismul" pro-dimbovitean in Republica Moldova. Este oare necesar sa mai aducem aminte pentru ce jigodii ratate a lucrat D-L Dungaciu la Chisinau ? Mai sunt citeva zile de asteptat si vom vedea cu cifre concrete, cit de intrebata este agenda "dimboviteana" la Chisinau. Am in vedere cei doi nenorociti , care se dau drept "unionisti" si vor sa fie primari generali ai capitalei Moldovei. In rest, Primului Ministru al Moldovei un "bravo" sincer pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume. iar dimbovitenii nu au decit sa explice opiniei publice internationale, cind vor deocupa cele 8 judete dinte Prut si Carpati, asigurind reintregirea tarii Moldovei. Toata lumea stie ca romania nu are hotar la est, doar linie de demarcatie. Refuzind sa recunoasca frontiera de stat a RM cu Romania pe linia Prutului, dimbovitenii lasa deschisa poarta, astptind momentul cind Guvernul Moldovei va pune problema deromanizarii teritoriilor ocupate ale moldovei dintre Prut si Carpati. Nu mai este mult de asteptat pina cind si entitatea pseudostatala cu capitala la Bucuresti va intra in agonia destramarii, exact ca si fosta Ukraina.

-9 (15 voturi)
Cornelius
14.05.2018, 14:57:31

Printre cei care se preface de ani de zile c

georgel coman
14.05.2018, 15:23:50

DECI, DICOLO DE PRUT NU EXISTA---CONSTIINTA ROMANESCA---!!! POPULATIA 70-80% NU SANT MOLDOVENI ROMANI SANT RUSII sau FILORUSII!! ei NU MAI AU NICI TRADITII, NICI CULTURA ROMANA ;AU O AMESTICATURA RUSO-UCRAINEANA si AM MAI SPUS-O SI O REPET --ROMANIA---NU JOACA CEA MAI BUNA CARTE ATAT PE INTERN SI CAT PE UE(mai ales PSD asta parca au inbunit)!! TOT CE FAC DE VREO 2 ANI ESTE ANAPODA, GRESIT si FARA REZULTATE!!! BASESCU le-a dat SCOALA, PASAPOARTE SI PROMISIUNI...ASA TREBUIA CONTINUAT PANA LE IESEA OCHI...ASTIA II VEZI AICI IN COMENTARII CAT DE STRAINI SANT DE CULTURA SI CIVILIZATIA ROMANEASCA !! trebuie taiat in CARNE VIE SI INTRERUPT --ORICE FEL DE AJUTOR ECONOMIC SI SOCIAL!! EI MODIFICA CONSTITUTIA DE 10 ANI din 2007-2008 si nici azi NU au facut-o!! iata un exemplu de CORECTA COLABORARE si multe, MULTE ALTELE...!! si spre CONVIGERE URMARITI 20 de zile CONSECUTIVE PUBLIKA TV CONDUSA DE 'ZIARISTUL" TVR CRISTIAN TABARA ,MARE SEF !! ce face asta si NICHITUS insurat cu o moldoveanca din BASARABIA nu FAC CINSTE POPORULUI CARUIA LE APARTIN!!! PSD --DIN PACATE SI PL sde la noi NU PROCEDEAZA CORECT!! de altfel PSD PANA ACUM IN DECEMBRIE NU AU DECLARAT DESCHIS CA SUSTIN UNIREA !! NU AU FACUT NIMIC PTR. UNIRE EXEMPLE: REPREZENTANTI LOR IN UE SE OPUN MASURILOR DRASTICE ALE LUI MURESAN DE AI PUNE IN ORDINE PE SOVIETICII ASTIA DE LA CHISINAU!!

+6 (8 voturi)