Politică

articolul anterior articolul urmator

Percheziţii la domiciliul şefei ANI, Rodica Antoci

0
27 Jan 2022 10:51:36
Autor: Iurii Botnarenco
Rodica Antoci
Rodica Antoci

Percheziţii au loc la domiciliul preşedintei Autorităţii Naţionale de Integritate, Rodica Antoci. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către procurorul Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea Procuraturii Generale cu reprezentanţii mass-media.

Detalii vor fi oferite după finalizarea acţiunilor de urmărire penală. Serviciul de presă al ANI va reveni cu o declaraţie la acest subiect.

La sfârşitul lunii decembrie, în spaţiul public au apărut informaţii că şefa ANI s-ar face vinovată de îmbogăţire ilicită. O scrisoare anonimă indica că Rodica Antoci ar fi responsabilă de o serie de ilegalităţi comise în procesul de gestionare a banilor instituţiei. Atunci ANI a venit cu o reacţie prin care a combătut cele invocate în scrisoarea ajunsă în presă. La fel în decembrie, Rodica Antoci declara că membrii familiei sale au fost ameninţaţi, cazurile fiind raportate organelor competente. Şefa ANI se arăta convinsă că presiunile asupra familiei sale au legătură cu activitatea sa, în speciale fiind vorba despre dosarele pe rolul ANI ale funcţionarilor şi demnitarilor care nu-şi pot justifica averile.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările