Platforma DA cere convocarea şedinţei Parlamentului: Nu poate toată ţara să depindă de mofturile lui Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a solicitat Biroului Permanent al Parlamentului să convoace şedinţa plenului. Slusari a accentuat că de trei săptămâni nu au mai fost organizate şedinţe, iar cetăţenii aşteaptă ca deputaţii să muncească.

„Nu poate fi justificată blocarea activităţii Parlamentului prin focarele, problemele epidemiologice. Nu este corect. Nu este onest în raport cu toată populaţia care zilnic tot se duce la lucru, tot riscă, se înghesuie în transport public. Cu ce noi suntem mai buni?”, a afirmat Alexandru Slusari într-un briefing de presă.

Deputatul a menţionat că sunt şapte-opt proiecte de legi care „trebuie şi pot fi adoptate foarte rapid”.

„Iată de ce, noi condamnăm şi dezaprobăm ceea ce se întâmplă acum în Parlament. Nu suntem de acord cu această uzurpare a puterii atât în afara Parlamentului, cât şi în interiorul Parlamentului”, a spus Slusari.

Parlamentarul a mai spus că Platforma DA este gata să discute chiar şi numai proiectele de lege asupra cărora există un consens larg.

„Nu poate aştepta toată ţara până când trece campania electorală şi nu poate depinde toată ţara de mofturile lui Igor Dodon. Nu este normal acest lucru. În special, mă adresez PDM. Ştiu că şi lor nu le place să fie pe poziţie de mobilă, să fie folosiţi în aceste procese. Împreună avem majoritatea în Biroul Permanent”, a afirmat Slusari.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite