Platforma DA insistă pe ideea înaintării unui candidat comun, apartinic, la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr pledează pentru înaintarea, împreună cu partidele de centru-dreapta, a unui candidat apartinic la alegerile prezidenţiale din acest an. În cazul în care formaţiunile nu vor ajunge la un consens, Platforma DA este gata să-şi înainteze propriul candidat. Declaraţiile aparţin vicepreşedintelui formaţiunii, Alexandru Slusari, transmite IPN.

Într-o conferinţă de presă, Alexandru Slusari a declarat că ideea unui candidat unic, apartinic, urmează să fie discutată cu reprezentanţii a cinci-şase partide de centru-dreapta şi reprezentanţii societăţii civile, pe parcursul acestei săptămâni.

Dacă nu se va ajunge la consens, Platforma DA „nu duce lipsă de personalităţi” şi va înainta propriul candidat, a spus Alexandru Slusari, fără să dea nume. Întrebat despre şansele liderului PPDA, Andrei Năstase, în scrutinul prezidenţial, Alexandru Slusari a spus că acestea sunt mari. „Andrei Năstase are capacităţi suficiente pentru a reprezenta cu brio formaţiunea şi pentru a obţine un scor frumos, în pofida tuturor greutăţilor”, a mai spus Alexandru Slusari.

La alegerile prezidenţiale din 2016, Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr a susţinut-o pe Maia Sandu, candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate.

https://www.ipn.md/ro/platforma-da-pledeaza-pentru-un-candidat-unic-apartinic-la-7965_1071550.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite