VIDEO Poliţiştii suspendaţi din funcţii după ce şi-au declarat sprijinul pentru Guvernul Maiei Sandu, aplaudaţi în picioare de deputaţii PSRM-ACUM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Cei şase poliţişti care au fost suspendaţi din funcţii miercuri, 12 iulie, după ce şi-au declarat sprijinul pentru Guvernul Maia Sandu, au fost fost aplaudaţi în picioare de către cei 61 de deputaţi PSRM-ACUM, în timpul şedinţei Parlamentului.

Atât liderul PPDA, Andrei Năstase, cât şi socialista Zinaida Greceanîi, le-au adresat acestora câte un mesaj de apreciere pentru curajul pe care l-au demonstrat atunci când au decis că nu se vor subordona Guvernului Filip.

Amintim că şase poliţişti din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii, care a anunţat marţi, 11 iunie, că se va subordona noului ministru de Interne, Andrei Năstase, şi că susţin Guvernul Maiei Sandu, declarat neconstituţional de Curtea Constituţională, au fost suspendaţi din funcţie.

Inspectoratul General de Poliţie vine cu precizări pe subiectul suspendării din funcţie a celor şase poliţişti care şi-au declarat susţinerea pentru Guvernul Maiei Sandu. Potrivit IGP, poliţiştii care şi-au exprimat public viziunile politice au încălcat jurământul poliţistului. IGP mai spune că percheziţii în subdiviziunea în care activează poliţiştii respectivi nu s-au făcut, iar intervenţia mascaţilor a fost necesară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite