PPDA îl va sprijini pe Grigore Cobzac în alegerile noi din circumscriţia Hânceşti: Îndemnăm partidele proeuropene să-şi retragă candidaţii proprii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, condus de Andrei Năstase, a anunţat oficial că îl va sprijini pe Grigore Cobzac în alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti. În acest context, PPDA sugerează că PAS şi Mişcarea Unirea ar trebui să-şi retragă candidaţii în favoarea lui Grigore Cobzac.

„Platforma Demnitate şi Adevăr nu poate ignora faptul că Grigore Cobzac a fost candidatul comun al forţelor antioligarhice în alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripţia nr. 38 şi în condiţiile unui scrutin neliber şi inegal a avut sprijinul popular, obţinănd locul doi cu peste 33 % de voturile exprimate în cadrul scrutinului”, se spune într-un comunicat de presă emis de PPDA.

PPDA îndeamnă partidele proeuropene „să aibă tăria de a-şi retrage candidaţii proprii, garantând astfel condiţiile necesare pentru victoria candidatului independent, Grigore Cobzac, întro circumscripţie în care se va vota pentru decuplarea de pericolul Igor Dodon şi de mascotele sale politice”.

Amintim că alegerile din Hânceşti se vor desfăşura pe 15 martie ca urmare a faptului că deputatul democrat Alexandru Botnari şi-a depus mandatul. De precizat că şi Partidul Unităţii Naţionale a anunţat că îl va sprijini pe Grigore Cobzac.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite