Premierul şi preşedintele R. Moldova au transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic din Iran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, şi preşedintele Igor Dodon au transmis miercuri, 8 ianuarie, mesaje de condoleanţe în urma accidentului aviatic din Teheran, soldat cu moartea a 176 de pasageri.

„Profund întristat, îmi exprim compasiunea pentru pierderea a sute de vieţi în urma incidentului aviatic din 8 ianuarie, de la Teheran. În aceste clipe grele sunt cu gândul la familiile celor afectaţi de tragedie şi le transmit condoleanţe. Dumnezeu să-i aibă în pace”, a declarat Ion Chicu, potrivit unui comunicat de presă emis de Guvern.

Igor Dodon a afirmat că a aflat cu profundă tristeţe despre prăbuşirea unui avion de pasageri ucrainean care zbura din Teheran spre Kiev.

„În numele cetăţenilor Republicii Moldova şi al meu personal, transmit sincere condoleanţe poporului ucrainean şi popoarelor ai căror cetăţeni se aflau la bord, precum şi rudelor şi familiilor celor decedaţi”, a spus preşedintele.

O aeronavă ucraineană cu aproape 180 de persoane la bord s-a prăbuşit miercuri dimineaţă la câteva minute de la decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, a anunţat agenţia de presă iraniană Fars, relatează BBC.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite