Preşedintele Italiei a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu. „Alegerea dumneavoastră la Preşedinţia Republicii Moldova îmi oferă plăcuta ocazie de a vă transmite sincere felicitări şi să vă urez mult succes în desfăşurarea înaltei funcţii care v-a fost încredinţată de poporul moldovean”, se spune în mesajul preşedintelui italian, citat de IPN.

„Sper din tot sufletul ca relaţiile excelente între ţările noastre să se consolideze şi mai mult în toate domeniile de interes comun. La consolidarea constantă a relaţiilor de prietenie contribuie, în mod special, cetăţenii moldoveni stabiliţi în Italia, ce constituie una din cele mai numeroase comunităţi moldoveneşti peste hotare şi ce sunt capabili să se integreze pe deplin din punct de vedere cultural, social şi economic în societatea noastră, rămânând, în acelaşi timp, legaţi de propriile origini”, menţionează Sergio Mattarella.

Preşedintele Republicii Italiene a confirmat că Roma va susţine în continuare eforturile Chişinăului în parcursul său de apropiere de Uniunea Europeană, oferindu-i cea mai amplă colaborare posibilă în reformele pe care Republica Moldova va trebui să le implementeze în următorii ani.

„În acest spirit, vă rog să acceptaţi, doamnă preşedintă aleasă, cele mai sincere urări de bine din partea Republicii Italiene”, mai menţionează preşedintele Sergio Mattarella.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite