Politică

articolul anterior articolul urmator

Pretorul sectorului Botanica spune că e nevoit să ia un împrumut, după ce primarul l-a lipsit de salariu

0
4 Aug 2020 09:58:45
Autor: Iurii Botnarenco

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliţa, susţine că e nevoit să apeleze la o companie de microfinanţare pentru a obţine un împrumut, după ce primarul Ion Ceban l-a sancţionat cu lipsirea de salariu pentru luna iulie, ca urmare a unor încălcări depistate în parcul Valea Trandafirilor.

Contactat de Ziarul de Gardă, Boris Prepeliţa a declarat că va fi nevoit să-şi ia un credit de la o organizaţie de microfinanţare, deoarece are „cheltuieli, credite luate, pe care trebuie să le întorc lunar, nu pot să-mi permit să nu am banii aceştia”, „important e ca aceasta să nu se transforme în deprindere”.

„Cred că cineva a mai intervenit către domnul primar, i-a mai spus ceva, dumnealui s-a supărat, a venit, am mers în parc. Într-adevăr, a apărut în acea dimineaţă o companie care voia să-şi instaleze ghereta, a început să aducă beton, nisip, mi-a spus să scot, a doua întrebare a fost să scot ca până duminică să rămână numai 11, m-am conformat. A spus că dacă nu mă conformez să fie 11, mă eliberează astăzi”, a mai spus pretorul.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările