Prima apariţie publică a fostului premier Vlad Filat alături de Angela Gonţa-Filat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat şi Angela Gonţa-Filat FOTO Unimedia.md
Vlad Filat şi Angela Gonţa-Filat FOTO Unimedia.md

Fostul premier Vlad Filat şi soţia acestuia, fosta prezentatoare a ştirilor Pro TV Angela Gonţa au fost prezenţi aseară la gala “Premiile Omul anului, 2013″, organizat de revista VIP Magazin.

Prima apariţie publică a viitorilor părinţi Vlad Filat şi Angela Gonţa a avut loc la câteva ore după anunţul despre sarcina fostei prezentatoare TV.

Amintim că Angela Gonţa a anunţat la 15 decembrie, în cadrul jurnalului Pro TV Chişinău de la ora 20.00, că se căsătoreşte cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventualele conflicte de interese, a decis să renunţe la funcţia de prezentatoare. La rândul său, Vlad Filat a făcut anunţul-bombă pe Facebook că se căsătoreşte cu Angela Gonţa.

„Căsătoria civilă a avut loc exact aşa cum ne-am programat-o. Într-un cerc restrâns de oameni alături de viitorii noştri naşi, sora mai mare şi cumnatul lui Vlad Filat“, a declarat fosta prezentatoare TV. Ea a mai anunţat că a preluat numele soţului fiind de acum înainte Angela Gonţa-Filat.

Ex-premierul Vlad Filat a divorţat de prima soţie, Sanda, în vara anului 2012. Divorţul a venit după mai multe zvonuri că liderul PLDM ar avea o relaţie cu prezentatoarea Angela Gonţa.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite