Politică

articolul anterior articolul urmator

Pro Moldova solicită invitarea premierului interimar la şedinţa Biroului Permanent

0
3 Mar 2021 13:31:07
Autor: Iurii Botnarenco
Andrian Candu, lider Pro Moldova
Andrian Candu, lider Pro Moldova

Grupul parlamentar Pro Moldova cere invitarea prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, la şedinţa Biroului Permanent „pentru a identifica căile optime de depăşire a problemelor majore din ţară”. „Un guvern în interimat are puteri limitate, dar ţinând cont de faptul că acest conflict instituţional poate fi de durată, avem nevoie de rezolvarea anumitor probleme care nu pot aştepta”, a declarat deputatul Andrian Candu, transmite IPN.

Parlamentarul a menţionat că părinţii nu au cu cine lăsa copiii acasă, iar forţele politice intervin şi încurcă campania de imunizare anti-COVID-19. Totodată, vin sărbătorile de Paşti, cu noi provocări şi cheltuieli.

„Să vină domnul Ciocoi şi să discutăm, să includă reprezentanţii partidelor în Comisia pentru situaţii excepţionale pentru ca să fie nişte decizii asumate de toţi şi tratate cu maximă responsabilitate de întreaga societate”, a solicitat Andrian Candu.

Potrivit lui, cifrele arată că Guvernul, în două luni, s-a împrumutat cu 5 mlrd lei pe piaţa internă. Despre aceasta, dar şi despre alte subiecte de actualitate urmează să se discute la şedinţa Biroului Permanent cu participarea premierului interimar, a punctat liderul Pro Moldova.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările