Pro Moldova susţine că PSRM „utilizează organele de drept pe post de bâtă politică pentru înfricoşarea” lui Ştefan Gaţcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrian Candu

Partidul Pro Moldova, condus de Andrian Candu, condamnă „comportamentul profund anti-democratic cu tentă totalitară a conducerii Partidului Socialiştilor, care confundă instituţiile statului cu proprietatea lui Igor Dodon şi utilizează justiţia şi organele de drept pe post de bâtă politică pentru înfricoşarea celor care nu sunt de acord cu metodele socialiste de administrare a statului şi reinterpretare a democraţiei”.

„Nu a terminat bine fostul comunist, actual socialist Vlad Bătrîncea, discursul cu ameninţări de asmuţire a justiţiei asupra deputaţilor de opoziţie, că deja au început ameninţările şi controalele la clinica privată fondată de Ştefan Gaţcan. Centrul Naţional Anticorupţie, condus fostul consilier al lui Greceanîi şi Dodon, au ameninţat angajaţii clinicii, precum şi familia cunoscutului medic cu controale şi răfuială”, se spune într-un comunicat de presă emis de Pro Moldova..

„Presiuni şi calomnii, nu doar publice, dar şi la adresa familiilor şi a deputaţilor PRO MOLDOVA sunt făcute din momentul constituirii grupului parlamentar. Sunt concediaţi membrii familiilor care activau în sectorul public, deputaţii şi apropiaţii lor sunt filaţi şi ameninţaţi cu răfuială în cazul în care nu vor ceda. Acest comportament laş şi totalitar trebuie stopat imediat. Astăzi în vizor sunt deputaţii PRO MOLDOVA, iar mâine poate fi oricare alt cetăţean care nu va agrea politica lui Igor Dodon”, se mai spune în comunicat.

Deputatul Partidului Socialiştilor Ştefan Gaţcan, medic de profesie, ales în Parlament pe circumscripţia Hânceşti, a anunţat că părăseşte fracţiunea şi aderă la grupul Pro Moldova, condus de Andrian Candu.

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea i-a cerut lui Ştefan Gaţcan să-şi depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a anunţat că părăseşte fracţiunea PSRM şi aderă la Pro Moldova. Vlad Bătrîncea a afirmat că Ştefan Gaţcan este „o prostituată politică” care s-ar fi vândut „pentru 1-2 milioane de euro” lui Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite