PSRM: Orice încercare de a ne scoate din alegeri va însemna nelegitimitatea alegerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

„Partidul Democrat şi sateliţii săi întreprind toate eforturile pentru a scoate Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, forţa politică de top, din cursa electorală”, se arată într-un comunicat de presă emis de PSRM.

„În acelaşi timp, însuşi Partidul Democrat, Parlamentul şi Guvernul aflat sub controlul acestuia utilizează în mod regulat resurse administrative pentru a exercita presiuni asupra alegătorilor”, spun reprezentanţii PSRM.

PSRM afirmă că orice încercare de a scoate din alegeri „cel mai mare şi mai popular partid din ţară va submina credibilitatea viitoarelor alegeri şi le va face nelegitime”.

„PSRM solicită tuturor susţinătorilor săi şi tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, care nu sunt indiferenţi faţă de soarta ţării, să fie pregătiţi pentru proteste pe o perioadă nedeterminată. PSRM apelează la toţi partenerii externi ai Republicii Moldova, precum şi la structurile internaţionale care monitorizează alegerile, pentru a asigura integritatea procesului electoral”, se menţionează în comunicat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite