PUN cere Maiei Sandu să anunţe cât s-a cheltuit pentru vizita lui Serghey Şoigu la Chişinău „în timp ce Guvernul creşte impozitele şi se împrumută la FMI”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Unităţii Naţionale (PUN), condus de Anatol Şalaru, spune că „prezenţa ministrului rus al apărării la Chişinău a dovedit că vechile practici duplicitare ale binomului Plahotniuc-Dodon funcţionează cu succes”.

„Guvernul în frunte cu Maia Sandu protestează de formă împotriva vizitei lui Serghei Şoigu şi o declară ca fiind vizită privată dar, în acelaşi timp, instituţii subordonate executivului, precum MAI, asigură buna desfăşurare a deplasării oficialului rus în Republica Moldova, inclusiv în Transnistria ocupată”, se arată într-un comunicat de presă emis de PUN.

În acest context, Partidul Unităţii Naţionale solicită premierului Maia Sandu să facă publice cheltuielile instituţiilor implicate în asigurarea vizitei lui Serghei Şoigu în Republica Moldova.

„Este inadmisibil ca din banii cetăţenilor Republicii Moldova, în timp ce guvernul creşte impozitele şi se împrumută la FMI, să se cheltuie milioane pe vizita unui oficial rus. Cu fiecare zi care trece Maia Sandu şi guvernul său girează şi ajută la implementarea agendei lui Igor Dodon depărtându-se din ce în ce mai mult de promisiunile din campania electorală”, se mai spune în comunicat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite