Politică

articolul anterior articolul urmator

PUN a organizat un protest în faţa Parlamentului: „Stop cumătrismul PAS” VIDEO

1
27 Sep 2021 11:13:01
Autor: Iurii Botnarenco

Partidul Unităţii Naţionale, condus de Octavian Ţîcu, a organizat un protest în faţa Parlamentului de la Chişinău duminică, 26 septembrie, faţă de „cumătrismul PAS”. Reprezentanţii formaţiunii sunt nemulţumiţi că PAS, partid ce controlează Parlamentul şi Guvernul, ar angaja în funcţii publice rude şi membri de partid.

„Ironia sorţii este că zilele astea se împlinesc aproape 100 de zile de la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Nişte alegeri de la care la fel ca mulţi alţi cetăţeni am avut aşteptări şi le avem în continuare. Avem un deja vu. Fiecare partid, odată ajuns la guvernare, are înclinaţia de a merge pe linia cumătrismului, nepotismului, nănăşismului şi a rudeniei. Aceasta arată o dată în plus că Republica Moldova este un stat care nu are capacităţi de a construi instituţii viabile şi puternice”, a declarat liderul PUN, Octavian Ţîcu, citat de realitatea.md.

Octavian Ţîcu şi-a subliniat nemulţumirea faţă de eliberări pe criterii de partid, faţă de determinarea funcţionarilor de a se alia cu PAS şi nu în ultimul rând faţă de „concursurile trucate”. 

„Cel mai ruşinos a fost cel care a avut loc aceste zile – Avocatul Poporului”, a adăugat Ţîcu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Groza Carmen
27.09.2021, 19:53:17

Bine, stop, dar miliardul nerecuperat e bine? Beneficiarii miliardului Platon, Shor, Plahotniuk+ etc. sunt ok? Pensia minimă, revigorarea economiei, salarii neindexate cu anii etc. Doar asta este important acum - focus general pe politica de cadre PAS?? Mă umflă râsul, pe ce planetă traiești, Țâcule, poate nu în Basarabia? Nu în Transprutia, în altă Basarabie, da? Get down to the ground, man.

-12 (12 voturi)
Modifică Setările