Politică

articolul anterior articolul urmator

Reacţia PPEM, după ce Nantoi a decis să o susţină pe Maia Sandu la prezidenţiale: Rămâneţi cu Ţopii! Adio, Oazu! VIDEO

0
21 Oct 2016 00:50:49
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Partidul Popular European din Moldova a decis să-l excludă pe vicepreşedintele formaţiunii, Oazu Nantoi, din rândurile partidului, după ce Nantoi a apărut într-un material video pe Facebook în care anunţă că o va susţine pe Maia Sandu în alegeri şi nu pe candidatul PPEM, Iurie Leancă.

PPEM a venit cu o reacţie la postarea lui Nantoi şi au replicat şi ei printr-un material video pe Facebook decizia partidului. 

„Ceea ce am văzut astăzi, este că dumneavoastră aţi fost acel cinic. Aţi mai adăugat încă un actor de cinism în mediul de la noi, şi aţi mai încercat să ne băgaţi un cuţit în spate. Noi nu o să vă permitem asta, noi mergem înainte cu Iurie Leancă, iar dumneavoastră rămâneţi cu Ţopii (Victor şi Viorel Ţopa, oameni de afaceri condamnaţi în Moldova, dar care se află la Franckfurt) Adio Oazu”, a declarat Victor Lutenco, membrul PPEM.

Oazu Nantoi a reuşit deja să se afirme în susţinerea Maiei Sandu exact după ce a anunţat-o. Acesta a participat la dezbaterile electorale de la Moldova1 în locul Maiei Sandu, în calitate de reprezentant al liderului PAS.

Amintim că pe lângă faptul că Nantoi a spus că o va susţine pe Sandu în alegeri, el mai solicitat ca Iurie Leancă să se retragă din cursă în favoarea candidatului comun al PAS, PLDM şi PPDA.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările