Politică

articolul anterior articolul urmator

Reacţia Procuraturii la solicitarea Parlamentului de audiere a lui Alexandr Stoianoglo pe subiectul fraudei bancare

1
26 Nov 2020 15:03:51
Autor: Iurii Botnarenco

Procuratura Generală a venit cu o reacţie după ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a fost invitat la audieri în Parlament, pentru săptămâna viitoare, pentru a vorbi despre evoluţia dosarului privind frauda bancară.

„Înţelegem interesul viu al forului Legislativ pentru subiectul fraudei bancare, care chiar şi în condiţiile unui val de blocaje, a avansat esenţial. Înţelegem, totodată, că acest fapt i-a deranjat atât pe cei implicaţi în muşamalizarea anterioară a dosarului, cât şi pe beneficiarii fraudei, care recurg la orice metodă pentru a-l înlătura pe actualul procuror general, scăpând astfel, de răspundere penală”, se spune într-un comunicat de presă al Procuraturii. 

În comunicat se menţionează că Procuratura înţelege „şi eforturile în a afla cât mai multe detalii din anchetă pentru a-şi construi tacticile ulterioare de apărare”.
 
„Procuratura însă, nu le va da ”muniţie” şi va duce investigaţia până la final, supunându-se doar Legii, iar rezultatele aducându-le la cunoştinţa societăţii, lucru pe care-l preconizăm în timpul cel mai apropiat”, se mai spune în document.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

kalu kalu
26.11.2020, 15:12:27

Baaaaa, Adevaru', cine mai este si asta baaaa ???

+1 (1 vot)
Modifică Setările