Recep Erdogan, decorat cu Ordinul Republicii de Igor Dodon „pentru merite deosebite în dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon l-a decorat cu Ordinul Republicii miercuri, 17 octombrie, pe omologul său turc, Recep Erdogan, care se află într-o vizită oficială în Republica Moldova, la invitaţia şefului statului.

Ordinul Republicii i-a fost conferit liderului de la Ankara „în semn de profundă gratitudine pentru merite deosebite în dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie, bună înţelegere şi bună colaborare pe diferite dimensiuni dintre Republica Turcia şi Republica Moldova şi pentru contribuţie substanţială la acordarea unui sprijin important ţării noastre”.

În cadrul întrevederii dintre cei doi şefi de state, a fost semnată o declaraţie comună de cooperare strategică între Moldova şi Turcia.
 

Totodată, preşedintele Turciei a participat la inaugurarea clădirii Preşedinţiei, reparată de Guvernul Turciei la solicitarea lui Igor Dodon. Turcia a oferit 10 milioane de euro pentru reabilitarea clădirii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite