Renato Usatîi, despre banii viraţi în contul PAS de către Şor: Porcăria pe care o face Şor cu Plahotniuc deja nu-i politică, ci proxenetism! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat marţi, 8 octombrie, că schema cu virarea banilor dubioşi în conturile PAS din partea lui Ilan Şor a fost folosită şi în anul 2014, atunci când formaţiunea sa a fost exclusă din alegerile parlamentare. Usatîi califică această acţiune ca o „porcărie“ a lui Şor şi Plahotniuc cu scopul de a o discredita pe Maia Sandu.

„Am privit ceea ce s-a întâmplat azi la Chişinău, ce ţine de chipurile finanţarea Maiei Sandu de către acest porc, altfel nu-i pot spune, Ilan Şor. Şor şi Iaralov, tot în doi mi-au organizat în 2014 un transfer dintr-un offshore care aparţinea unei doamne din Rusia, adică bani din străinătate pentru finanţarea campaniei. 

Porcăria asta a fost organizată de acest vagabond din pantalonii lui Plahotniuc cu numele Şor, iar schema a fost făcută împreună cu Iaralov. Da, nu sunt adeptul Maiei Sandu, suntem concurenţi politici, dar porcăriile pe care le face Şor cu Plahotniuc deja nu e politică, dar proxenetism de-a lui Plahotniuc”, a declarat Usatîi într-o postare video pe Facebook.

Amintim că Maia Sandu a alertat opinia publică de la Chişinău despre faptul că în conturile PAS au intrat bani dubioşi, de la o persoană apropiată lui llan Şor, Veaceslav Garoi, care are antecedente penale. Ar fi fost vorba de patru tranzacţii a câte 70.000 lei. Conducerea formaţiunii spune că a returnat banii. Aceştia i-au învinuit de schema în cauză pe socialişti şi concurentul Maiei Sandu la prezidenţiale, Maie Sandu. PSRM a respins acuzaţiile.

Tot azi, Şor a confirmat că el a trimis banii, sub pretextul că cineva de la PAS i-ar fi cerut ajutor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite