Renato Usatîi dezvăluie că i-a fost propusă o mită de milioane de euro: „Cred că a fost cea mai mare ofertă din istoria celor despre care am auzit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renato Usatii

Primarul de Bălţi, Renato Usatîi, susţine că cea mai mare mită care i-a fost propusă în cariera sa politică se ridică la 15 milioane de euro. Potrivit lui, niciunui politician din Moldova nu i-a fost propusă vreodată o mită mai mare decât aceasta.

Renato Usatîi a afirmat că nu a acceptat vreodată să ia mită, subliniind că nu este un politician „de buzunar”.

„M-a sunat un cunoscut foarte bun, un interpret de peste hotare, foarte renumit, care mi-a spus: „bă, iată este o situaţie, dacă tu, cumva, ai putea... pe lângă faptul că dispar problemele cu dosarele şi multe altele. Pot să vă spun că s-a început cu 5 milioane şi s-a terminat cu 15 milioane de euro”, a declarat Renato Usatîi într-un interviu pentru NordNews, fără a oferi detalii despre persoana care era gata să-i ofere aşa sumă de bani şi pentru ce servicii anume.

„Pot să vă asigur de un lucru - cred că a fost cea mai mare ofertă din istoria la toate de care am auzit eu, că eu ştiu când unii, de exemplu, făceau presiuni asupra lui Lucinschi, asupra Lilianei Palihovici, cifrele se ridicau până la 2 milioane de euro”, a mai adăugat Usatîi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite