Politică

articolul anterior articolul urmator

Renato Usatîi, reales în fruntea PPPN

6
4 Feb 2019 07:35:50
Autor: Dan Anghel
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Renato Usatîi a fost reales în funcţia de preşedinte a Partidului Politic Partidul Nostru, în cadrul celui de-al VI-lea Congres al formaţiunii, care s-a desfăşurat sâmbătă, 2 februarie, la Bălţi, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al PPPN se menţionează că la forumul suprem al formaţiunii au participat 531 de delegaţi din toate raioanele Moldovei. Printre participanţii Congresului au fost primari şi consilieri locali, aleşi pe lista formaţiunii, candidaţi la funcţia de deputat şi activişti ai partidului, susţinători, reprezentanţi ai societăţii civile etc.
 
Preşedintele Partidul Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, a prezentat, prin Skype, un raport. Acesta a îndemnat cetăţenii Moldovei să voteze pentru PPPN în circumscripţia naţională şi pentru candidaţii săi în circumscripţiile uninominale. Renato Usatîi a subliniat că, de votul fiecărui alegător, oferit pentru PPPN, depinde întoarcerea sa acasă.
 
„Întoarcerea mea acasă depinde de votul şi poziţia civică a fiecăruia dintre voi. Acumulând un număr mare de voturi la alegerile parlamentare, împreună cu alte formaţiuni politice reale de opoziţie, vom reuşi să obţinem şi demisia procurorului general, vom putea vorbi şi despre un nou Guvern, dar şi vom putea curăţa absolut toată murdăria care s-a cuibărit astăzi în instituţiile puterii”, a declarat Renato Usatîi.
 
În cadrul Congresului au fost prezentaţi candidaţii la funcţia de deputat în Parlament pe lista formaţiunii, dar şi cei înaintaţi în circumscripţiile uninominale.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Sorin Barbul
4.02.2019, 07:50:16

Alt partid de borfași, cobndus de un gunoi penal și rusofil.

+1 (1 vot)
Jr Proxi
4.02.2019, 08:57:09

Acestia sunt un partid de pe skype, dar dupa cum am vazut, tara nu se poate conduce de pe calculator. Gropile de pe drum nu se acopera cu skype-ul.

alaiba timofei
4.02.2019, 09:32:21

de cand adevarul este angajat in publicitatea acestui căcat kremlinist?!

Moldovanu Jora
4.02.2019, 09:39:25

Ei ce să mai vorbim :D

Nicoleta Cojocari
4.02.2019, 09:54:42

Vedeta asta a rusilor imi aduce aminte de acutala opozitie a blocului ACUM, tot asa poveste si promitea multe mai apoi stim cu ce sa ales oamenii din Balti.

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările