Renato Usatîi spune că îl va provoca pe Igor Dodon la dezbateri în PMAN, duminica viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renato Usatii

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidenţiale, Renato Usatîi, consideră că pe perioada campaniei electorale ţara „a reuşit să se trezească” şi este sigur că va trece în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Duminica viitoare, după turul întâi, pe 7 noiembrie, îl va provoca pe Igor Dodon la dezbateri în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde acesta „va răspunde pentru tot ce a făcut timp de patru ani”, spune Renato Usatîi, transmite IPN.

În cadrul unui eveniment de totalizare, la încheierea campaniei electorale, candidatul PN a făcut apel către alegători şi poliţişti – să fie corecţi,să fixeze toate ilegalităţile care au loc şi „să nu-i permită lui Igor Dodon să cumpere voturile”.

Renato Usatîi spune că în campania electorală, timp de o lună, a vizitat 27 de raioane, a participat la sute de întâlniri cu oamenii ţării şi că „a văzut în ochii lor” că el şi echipa sa sunt unica speranţă pentru majoritatea cetăţenilor ţării. „Eu vreau cam tot aceea ce vor majoritatea cetăţenilor: ruperea sistemului mafiotic. Eu merg în alegeri să rup acest sistem mafiotic”, a adăugat acesta.

Candidatul Partidului Politic Partidul Nostru a făcut apel către cetăţenii de peste hotare, care nu vor avea posibilitatea să voteze, să îndemne familia de acasă să meargă la vot. Acesta a promis că, după alegerile prezidenţiale, Parlamentul va fi dizolvat şi vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. „Coletele nu vor mai fi simbolul celor care muncesc peste hotare”, a promis candidatul, sugerând o viaţă mai bună pentru toţi cetăţenii.

„Vreau să fac un apel la toţi cetăţenii. Să vă gândiţi bine când decideţi pe cine să votaţi duminică, la data de 1 noiembrie. Dacă câştigă „culiocul”, rămânem cu „culioace” şi cu cel puţin două treimi din ţară care nu au ochi să-l vadă. Dacă câştigă Maia Sandu, eu ştiu că o să fie probleme la tot nordul şi în Găgăuzia. Şi nu doar. Astăzi Moldova are nevoie de un preşedinte care va fi preşedinte pentru toţi moldovenii, ruşii, ucrainenii, bulgarii şi cei din Găgăuzia. E nevoie de un preşedinte care va fi preşedinte pentru toţi cetăţenii ţării noastre, indiferent de naţionalitate şi ce limbă ei vorbesc”, a spus Renato Usatîi.

Alegerile prezidenţiale vor avea loc duminică, 1 noiembrie, în cadrul cărora opt candidaţi luptă pentru fotoliul de preşedinte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite