Renato Usatîi la TV 8: Probabilitatea alegerilor anticipate este de 99%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facrbook
FOTO Facrbook

Preşedintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, consideră că probabilitatea organizării alegerilor parlamentare anticipate în Republica Moldova este de 99%. În opinia sa, în cazul unui scrutin anticipat unele partide îşi vor păstra, practic, acelaşi scor, iar altele vor avea serios de pierdut.

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8,lacare politicianul a participat prin Skype de la Moscova, transmite IPN.

În opinia lui, în cazul unor alegeri anticipate, Partidul Democrat va acumula tot atât cât a obţinut în actualul scrutin. Partidul „Şor” va acumula mai puţin. Blocul ACUM, la fel, va avea un rezultat mai mic, iar Partidul Socialiştilor va acumula maxim 20-22 mandate, mult mai puţin decât în actualul Parlament.

Renato Usatîi spune că pentru ca partidul său să obţină minim 15 mandate în legislativ la eventuale alegeri anticipate, el va trebui să revină în Repulica Moldova şi să fie arestat cu ceva timp înainte de alegeri. „Trebuie să calculez foarte bine pentru că în acest caz este vorba şi de politică, dar şi de viaţa mea personală. Să vedem dacă acest lucru va aduce plusuri”, a spus Renato Usatîi, referindu-se la faptul că vor trece în Parlament circa 15 persoane din PPPN.

Politicianul spune că revenirea lui în Republica Moldova depinde de oameni şi că acum este în proces de discuţii cu colegii săi inclusiv la acest subiect.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite