Reprezentantul OSCE pentru reglementarea transnistreană vine la Chişinău şi Tiraspol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, efectuează o vizită în Republica Moldova pe 10 şi 11 mai. Oficialul are planificate întrevederi cu negociatorii de la Chişinău şi Tiraspol, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Misiunii OSCE în Moldova se menţionează că, în calitate de reprezentant special al Preşedinţiei slovace a OSCE în anul 2019, Frattini se va concentra în cadrul vizitei pe modalităţile de avansare a procesului de reglementare transnistreană în cadrul parametrilor aprobaţi de toate cele 57 de state participante la Consiliul Ministerial al OSCE de la Milano, în decembrie 2018.

Franco Frattini şi negociatorul principal din partea Republicii Moldova, vicepremierul Cristina Lesnic, vor susţine un briefing de presă sâmbătă, 11 mai. Evenimentul va avea loc la Casa Guvernului, începând cu ora 09.15.

În aceeaşi zi la Bender, oficialul va susţine un briefing de presă, alături de liderul transnistrean Vadim Krasnoselski. Evenimentul va avea loc la ora 13.15 în incinta Cetăţii Bender.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite