articolul anterior articolul urmator

Republica Moldova şi votul uninominal: aceeaşi Mărie cu altă pălărie

4
8 May 2017 21:14:20
Lulea Marius Dorin

4 Comentarii

ion sbucium
10.05.2017, 03:54:17

R.Moldova NU ESTE Romania asa ca nu va ingrijorati prea tare de ea - ea nu e singura, e stat MEMBRU ASOCIAT cu UE prin spatiul aviatic comun, spatiul liberei circulatii a

ion sbucium
10.05.2017, 04:28:18

(continuare) ... spațiul liberei circulații a persoanelor fără vize de scurta durata, prin Zona de Comerț Liber cu UE a mărfurilor si serviciilor fara taxe vamale (DCFTA). In spatele R.Moldova se afla cel mai puternic stat al Parteneriatului Estic - Ucraina. Indiferent ce partid ar veni la putere in RM - el nu va putea sa treacă peste Ucraina su sa-si facă drum spre Uniunea Euro-asiatica si cea Vamala a Rusiei. Ucraina apără cu fermitate vectorul european si este un garant si pentru R.Moldova.Ex- Basarabia a fost nu numai teritoriu de azi a R. Moldova si Ucraina nu e indiferenta fata de planurile "unioniste" de "înghițire", nimicire, anexare a teritoriului R.Moldova si fiti siguri ca oricând poate ajuta R.Moldova in cazul unei invazii "unioniste" sau a uni alt pericol.

ion sbucium
10.05.2017, 04:14:22

R.Moldova NU ESTE si nu va fi Romania, asa ca nu va “îngrijorați” prea tare de soarta ei. Ea nu e singura. De partea ei sunt cele 28 de state UE, SEMNATARE ale Acordului de Asociere (AA) a RM cu UE, acord intrat OFICIAL si DEPLIN in vigoare acum 10 luni – la 1 iulie 2016. Cautați-va mai bine de Romania – CODAȘA UE la majoritatea capitolelor. R.Moldova in cadrul Parteneriatului Estic nu e la coada, ci e FRUNTEA, are cu ce se mândri in pofida NEPRIETENILOR sai cârcotași. Degeaba răspândiți in mod SUBVERSIV PESIMISM si EUROSCEPTICISM – nimic din cele ce v-ati propus n-o sa obțineți – nici“unirea”MORTALA pentru R.Moldova, nici izolarea ei de UE si sistarea susținerii financiare a reformelor din partea UE, nici compromiterea actualei conduceri legale a RM, demiterea guvernului si provocarea alegerilor anticipate in favoarea partidului lui Dodon, nici împingerea RM cat mai departe de UE – in bratele Uniunii Euro-Asiatice etc. Din moment ce “unioniștii” fac concurenta si se opun proiectelor si politicilor UE, punându-se cu slugărnicie in slujba partidelor anti-UE ale Moscovei – soarta “unionismului” este decisa, ÎNFRÂNGEREA va este garantata.

ion sbucium
10.05.2017, 08:26:34

Comentariu considerat abuziv.