Schimbul de replici dintre Ghimpu şi Leancă continuă pe Facebook: Parteneriatul nu era pentru promovarea hoţiilor din Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PPEM, Iurie Leancă, îi răspunde luni, 5 septembrie, liderului PL, Mihai Ghimpu, după ce acesta a declarat că îşi retrage semnătura de pe Acordul de cooperare dintre majoritatea parlamentară şi PPEM.

„Domnul Ghimpu a demonstrat faptul că nici azi nu a înţeles că acel parteneriat era pentru integrarea europeană, nu pentru promovarea hoţiilor din primăria Chişinău. 

Dacă dânsul a crezut că acest acord a fost un joc politic pentru anularea referendumului, a făcut corect că şi-a retras semnătura când a aflat că nu este aşa. PPEM va continua să sprijine cu toată forţa integrarea europeană a ţării, având convingerea că este singura cale pentru modernizarea Republicii Moldova”, a scris Leancă pe pagina sa Facebook.

La rândul său, Ghimpu a venit şi el cu o replică.

„Acest fost „simplu prim-ministru” nu merită replica mea, dar odată ce vorbeşte despre hoţii, vreau să-i amintesc că hoţia secolului – furtul miliardului şi nu numai, poartă semnătura D-lui, începând cu ziua când a acceptat micşorarea pachetului de acţiuni deţinut de Stat la Banca de Economii.

Domnule Iurie Leancă, dacă sunteţi atât de cinstit, Vă propun să vă retrageţi semnăturile de pe toate hoţiile care au avut loc în perioada când aţi fost prim-ministru. Desigur dacă puteţi”, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

Nemulţumirea preşedintelui PL a pornit de la faptul că Leancă susţine iniţiativa de organizare a unui referendum împotriva primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă, în timp ce liderul PPEM are un Acord de cooperare semnat cu majoritatea parlamentară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite