Politică

articolul anterior articolul urmator

Semnăturile în susţinerea lui Octavian Ţîcu, depuse la CEC

0
29 Sep 2020 12:39:59
Autor: Iurii Botnarenco

Grupul de susţinere a candidatului Octavian Ţîcu la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova a depus la Comisia Electorală Centrală documentele şi listele de subscripţie cu semnături, transmite IPN.

„La data de astăzi, avem circa 20 de mii de semnături, dintre care două mii şi jumătate la Chişinău. Vă mulţumesc aparte celor de la Chişinău care aţi venit la corturi şi ne-aţi onorat cu semnătura. Avem 20 de unităţi teritorial-administrative cu peste 700 – până la 1200 de semnături. În total, am colectat semnături din 24 de unităţi administrative”, a precizat Octavian Ţîcu, prezent şi el la CEC.

,,Rugăm Comisia Electorală Centrală să trateze cu respect acest efort al echipei de colectori şi semnăturile pe care le-au dat cetăţenii Republicii Moldova în condiţiile extrem de dificile ale pandemiei, în care s-a desfăşurat acest proces. Sperăm foarte mult ca într-o perioadă scurtă să fim înregistraţi ca să putem începe campania electorală”, a adăugat acesta.

Documentele şi listele de subscripţie urmează să fie verificate în decursul a şapte zile, după care CEC va decide înregistrarea sau neînregistrarea candidatului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările