Sergiu Sîrbu, ironic la acuzaţiile Maiei Sandu şi ale lui Andrei Năstase: „Am verificat şi eu roţile. Surpriză, şuruburile nu mai sunt”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sergiu Sîrbu via Facebook
FOTO Sergiu Sîrbu via Facebook

Deputatul PDM Sergiu Sîrbu a publicat un mesaj ironic pe pagina sa de Facebook vineri, 7 decembrie, la adresa Maiei Sandu şi a lui Andrei Năstase, după ce liderii PDA şi PDA i-au acuzat pe democraţi că ar fi deşurubat prezoanele de la roţile maşinilor reprezentanţilor celor două formaţiuni politice, pentru a provoca un accident rutier.

„Aseară am văzut la ştiri că şi Nastase plângea, după Maia, că cineva i-a desfăcut unui coleg piuliţele de la o roată a maşinii. Dimineaţa, înainte sa ma urc la volan, am verificat şi eu roţile. Surpriză, şuruburile nu mai sunt. Merg sa mă uit la jeep-ul Maiei Sandu şi la limuzina din Frankfurt a lui Nastase, nu m-aş mira să-mi găsesc şuruburile la roţile lor. Şi încă nici nu a început campania electorală”, a scris Sergiu Sîrbu.

Amintim că, într-un interviu pentru Europa Liberă, Maia Sandu a afirmat că, recent, în timp ce conducea maşina, a observat că o roată era deşurubată. Maia Sandu a sugerat că cineva intenţionat a deşurubat roata pentru a provoca un accident rutier şi că „într-o ţară condusă de un grup de criminali te poţi aştepta la orice”.

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, Andrei Năstase a comentat cele spuse de Maia Sandu, menţionând că şi unui activist al Platformei Demnitate şi Adevăr i s-a întâmplat recent un lucru similar, subliniind că nu poate fi vorba despre o coincidenţă.

„Din punctul meu de vedere face parte din arsenalul de mijloace ale lui Plahotniuc şi a acestei guvernări”, a declarat Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite