Politică

articolul anterior articolul urmator

Sergiu Sîrbu, reacţie la acuzaţiile că Maia Sandu şi Andrei Năstase au fost otrăviţi cu mercur: Ceea ce fac ei este otrăvirea în masă a populaţiei cu minciuni

5
21 Feb 2019 14:52:35
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO Sergiu Sirbu via Facebook
FOTO Sergiu Sirbu via Facebook

Deputatul PDM Sergiu Sîrbu a reacţionat la acuzaţiile copreşedinţilor Blocului ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, care susţin că au fost otrăviţi cu mercur, iar în spatele acestor acţiuni ar sta Democraţii. Potrivit lui Sîrbu, Maia Sandu şi Andrei Năstase „au ales să facă circ, insultând inteligenţa populaţiei”.

„Ceea ce fac Maia Sandu şi Andrei Năstase se numeşte otrăvirea în masă a populaţiei cu minciuni şi false falsificări. Dacă nu au cu ce să se prezinte în faţa oamenilor, dacă nu au realizat nimic pentru ei, au ales să facă circ, insultând inteligenţa populaţiei”, a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Copreşedinţii Blocului electoral ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, au anunţat joi, 21 februarie, că există suficiente semne care ar demonstra că actuala guvernare de la Chişinău i-ar fi otrăvit cu mercur.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

giulianni_007
21.02.2019, 15:40:45

Dacă nu au cu ce să se prezinte în faţa oamenilor, dacă nu au realizat nimic pentru ei, au ales să facă circ, insultând inteligenţa populaţiei”, a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook......pai ei nu au fost la guvernare inca,vanzatorule!!!!Tu de altfel te vinzi la licitatie,azi plateste mai bine comuisti,tu mergi la ei,maine te cumpara Plaha,mergi la el,exact ca o prostituata!!!

Maria Lazăr
21.02.2019, 16:14:15

Comentariu considerat abuziv.

Vasiliev Slavic
21.02.2019, 16:11:31

Deja au început să se victimizeze! Lăsa-ți băi derbedeilor din ACUM și nu vă mai frecați cu mintea atâta!

-1 (1 vot)
Maria Lazăr
21.02.2019, 16:13:02

Păi și are dreptate, deja e culmea manipulării și victimizării din partea Maiei Sandu și a lui Năstase, să ceri tu prin milă jalnică votul oamenilor e mai prejos decît prostituția, sincer vă spun

-1 (1 vot)
Coco
21.02.2019, 18:10:44

Destept tare si Sarbu Sergiu marele democrat. Pai neicusorule, daca umbla cu false falsificari inseamna ca spun adevarul. Iuscenko spunea si el adevarul dar prostimea vota cu Ianukovici ca peste tot in fostul URSS.

+1 (1 vot)