Politică

articolul anterior articolul urmator

Statul i-ar fi oferit gratis o sală de sport lui Constantin Ţuţu: „Ani la rând s-au pregătit ţuţâcii regimului, cei care intimidau şi ameninţau oamenii”

3
22 Jul 2019 11:07:02
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO Octavian Ţîcu via Facebook
FOTO Octavian Ţîcu via Facebook

Deputatul Blocului ACUM Octavian Ţîcu a anunţat că în calitatea sa de preşedinte al subcomisiei parlamentare pentru sport a descins luni, 22 iulie, la Centrul Naţional de Pregătire a Loturilor Olimpice, unde a descoperit „că în condiţii absolut netransparente, regimul oligarhic a înstrăinat, gratis şi fără plată pentru arendă, una din sălile de sport ale Centrului”, pentru ca aceasta să fie oferită în folosinţă democratului Constantin Ţuţu.

„În această sală, dotată excepţional, în comparaţie cu restul sălilor unde olimpicii se antrenează, ani la rând s-au pregătit ţuţâcii regimului, cei care intimidau şi ameninţau oamenii la proteste; cei care rezolvau treburile murdare ale regimului; cei care asigurau protecţie în atacurile împotriva mediului de afaceri. Într-un cuvânt - killerii regimului!”, a scris Octavian Ţîcu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a precizat că au fost iniţiate investigaţii pe acest caz şi că în curând ar urma să fie prezentat un raport al situaţiei respective.

Amintim că ex-deputatul PDM Constantin Ţuţu a părăsit Republica Moldova îndată ce PDM a pierdut guvernarea. Constantin Ţutu este fost luptător K-1, iar în 2016 acesta şi-a deschis un club sportiv care îi poartă numele şi care are mai multe săli de antrenament.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Curchi Vasile
22.07.2019, 14:16:46

Eu cred ca sportivii si mai ales campionii au nevoie de sustinere si spatii in care sa se dezvolte mai bine! Statul trebuie sa sustina sportiviii si sa nu ii preseze!

-1 (1 vot)
giulianni_007
22.07.2019, 18:45:05

Vasile tu ca de obicei comentezi asa ca prostul in tramvai sa te afli in treaba !!!Tutu si asa zisi sportivi erau Tizi care amenintau lumea din opozitia la proteste,era mana dreapta a lui Plaha,ala care baga bani in voi pt.trolling !!!Tutu a UCIS un om trebuie sa stea la Puscarie,el de aceia a si fugit cu Plaha,ca nu mai avea cine sa-l protejeze !!!Troll aiurit,angajeaza-te la munca nu sta trantor pe ziare pt.copeicile lui Plaha !!!

Traian Decebal
22.07.2019, 19:47:45

Tutu si gasca de prostime, sa intoarca banii publici, statului, inapoi, n-a facut nimic bun pentru acest pamint, numai jafuri, omoruri la comanda si betii, de altceva nu is buni de nimic, nu-s in grad de a face lucruri pozitive pentru cetatenii rep. Moldova...